Проводжав сина в зону ООС: чоловік залишився без ніг, віддаючи сину пакунок під часу руху потяга (фото)

На Рівненщині чоловік залишився без ніг, віддаючи під час руху потяга "передачу" своєму синові. Як повідомляє пресслужба Рівненського обласного центру екстреної медичної допомоги, інцидент стався ввечері 3 квітня у Здолбунові.

Медики, які прибули за викликом, з’ясували, що чоловік не втримався під час спроби віддати пакунок і потрапив під потяг.

"Чоловіку відрізало праву ногу, ліву - частково. Під час огляду 47-річний потерпілий був у свідомості. На місці працювали поліцейські. Бригада швидкої надала необхідну медичну допомогу та терміново госпіталізувала чоловіка до Рівненської обласної клінічної лікарні", - йдеться у повідомленні.

У поліції Рівненщини розповіли, що постраждалий - 46-річний житель села Здовбиця.

"Чоловік прибув до потяга, адже у ньому в зону ООС відправлявся син. Чоловік йому хотів передати передачу. Закинувши пакунок, він не втримався і впав під останній вагон. Відомо, що старший син 46-річного мешканця Здовбиці нещодавно повернувся зі сходу", - повідомили у поліції.

Першу допомогу постраждалому надали патрульні, які проїжджали повз місце інциденту - наклали джгути на обидві ноги, щоб спинити кровотечу.

"Інспектори допомагали медикам, зокрема, коли ті ставили крапельниці й робили уколи. Потім віднесли потерпілого у карету "швидкої" та супроводжували її із сиреною та ввімкненими проблисковими маячками до обласної клінічної лікарні. Там у нього діагностували ампутацію обох гомілок: повну і часткову, травматичний шок та госпіталізували у реанімаційне відділення", - додали у пресслужбі.

За цим інцидентом до Єдиного реєстру досудових розслідувань внесені дані за ч. 2 ст. 276 Кримінального кодексу. Обставини інциденту встановлюються.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення