Психічно хворий власник квартири отримав опіки: нові подробиці вибуху в багатоповерхівці Києва (фото)

У Святошинському районі столиці стався вибух у багатоповерхівці. Унаслідок інциденту постраждав власник квартири, якого госпіталізовано до медичної установи. Про це повідомили у Відділі комунікації поліції Києва.

Вибух пролунав у суботу в будинку на бульварі Академіка Вернадського, 71-А. За вказаною адресою негайно прибула слідчо-оперативна група територіального управління, карета швидкої медичної допомоги та рятувальники. За попередньою інформацією, вибух стався через витік газу.

"Унаслідок інциденту пошкоджено вікна квартири, а також вікна сусідніх помешкань. На момент події в приміщенні перебував власник квартири, який отримав травми різного ступеня тяжкості. Наразі чоловіка, 1956 року народження, медики госпіталізували до лікарні. На місці працюють співробітники поліції та профільні служби, які з’ясовують обставини та причини події. Інформація про інших постраждалих на даний час до поліції не надходила", - йдеться у повідомленні.

За даними ГУ ДСНС у Києві, повідомлення про інцидент до оперативно-координаційного центру надійшло о 17:57. Загоряння було ліквідовано о 18:17.

"По прибуттю на місце було встановлено, що в одній із квартир на 3 поверсі 9-поверхового житлового будинку на кухні стався вибух з послідуючим горінням сміття на площі 1 кв. м. У ході розвідки в квартирі було виявлено потерпілого, якого з опіками було передано бригаді швидкої медичної допомоги", - повідомили у пресслужбі ДСНС.

За даними dtp.kiev.ua, власник квартири - психічно хворий.

Наразі правоохоронці встановлюють обставини вибуху.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення