Психолог про дії терориста в Луцьку: він може здатися, але люди в небезпеці

Максим Кривош, який захопив заручників в Луцьку, заздалегідь підготувався до цього і його дії не є спонтанними. Таку думку для ТСН висловив психолог Юрій Калашников. Також він припустив, що чоловік вживав наркотики.

"Чоловік все це робить усвідомлено. Можливо, він і прийняв для хоробрості амфетамін. Але, ймовірно, він налаштований дуже серйозно. Наскільки я розумію, він заздалегідь готувався до цього. Якщо у нього там немає вибухівки та він ось так грає, тоді виникає питання, чому він стріляв? Краще готуватися до того, що він буде доводити цю справу до кінця. І потрібно дізнатися, як він до цього готувався", – розповів він.

При цьому психолог додав, що можливо у Кривоша є якийсь план для відступу.

На думку Кривоша, можливо, у терориста є надія на те, що його посадять на 2-3 роки. Якщо таких думок у нього немає, то він піде до кінця.

"Чому так, ми не дізнаємося, тому що у кого і де він проходив психічне обстеження поки не відомо. З цього мінімуму інформації, яка у нас є, можна лише дуже обережно до цього поставитися, бо заручники зараз у великій небезпеці", – пояснив Калашников.

Нагадаємо, що 21 липня у центрі Луцька невідомий захопив автобус із людьми всередині.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення