Путін спалився: на КремльТВ зізналися, що в "ДНР" більше танків, ніж у країн Європи

 Обозреватель

У випуску передачі "60 хвилин" на каналі "Росія 1" підтвердили факт того, що Росія надає озброєння так званій Донецькій народній республіці.

Про це на своїй сторінці в соціальній мережі написав PR-експерт, політичний оглядач, блогер Олексій Мінаков.

За його словами, у передачі за четвер, 9 лютого, подали таблицю забезпечення зброєю ЗСУ та "ДНР". Як виявилося, у "республіці" більше танків, ніж у провідних країн Європи.

Дивлячись на таблицю озброєння ЗСУ і "ДНР", ведуча програми заявила: "За багатьма позиціями у "ДНР" перевага". Тобто військової техніки більше у квазідержавного утворення, яке в десятки разів менше за Україну і де не залишилося військових заводів – все вже давно демонтовано і вивезено в Росію. Мало того, що танків у "ДНР" вже більше, ніж у Швейцарії, іспанії або Великобританії. Так ще й після трьох років інтенсивної війни у невизнаної республіки не закінчується озброєння, а навпаки збільшується в рази", – написав блогер.

Зокрема, він зазначив, що на початку війни, у липні 2014 року, танків на всю окуповану територію було буквально три десятка. А зараз тільки в "ДНР" – близько 700 штук.

"Ймовірних пояснень цьому два – або шахтарі відкопали скарб із більш ніж 700 танками, або Росія постійно підтримує бойовиків і терористів військовою технікою. Відповідь очевидна. При цьому кремлівське керівництво вважає себе найрозумнішим і хитрим, повторюючи, як мантру, "Росія – не сторона конфлікту". Але ідіотами вони виставляють, насамперед, себе в таких пропагандистських передачах, які лише міцно закріплюють факт військової агресії РФ на Донбасі", – висловився Мінаков.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення