Ракетна атака і згорілий цех з пластмасою: Дніпро затягли клуби отруйного чорного диму (відео)

Сьогодні на світанку у Дніпрі сталась сильна пожежа, якій передував вибух. Місцеві жителі подумали, що пожежа сталась унаслідок ворожої атаки, проте голова Дніпропетровської ОВА Валентин Резніченко сказав, що ракетний удар був нанесений росіянами по Дніпровському району.

"На ранок ракетний удар по Дніпровському району. Попередньо, без постраждалих. Але деталі з’ясовуємо. Сильна ранкова пожежа у Дніпрі з ворожою атакою не пов’язана", - уточнив Резніченко.

У місцевих телеграм-каналах про гучний вибух повідомили о 03:40. Він був настільки потужний, що у людей повилітали вікна.

Близько 04:20 місцеві жителі почали викладати у соцмережах фото пожежі. Як пізніше повідомили в ГУ ДСНС України у Дніпропетровській області, жителі Дніпра бачили сильну пожежу на підприємстві - горів цех по виготовленню вторинної сировини, а саме пластмаса, перероблена в дрібні гранули. Сама пожежа не пов'язана з "прильотом".

"Сильне загорання сталося на підприємстві по переробці вторсировини. На відкритій території спалахнули гранули в тюках. Підприємство займалося переробкою пластмаси в гранули. Загорання виникло поряд з виробничим цехом. Спалахнули гранули в тюках на площі 200 кв.м.", - повідомили надзвичайники.

Про пожежу у Центральному районі міста Службу порятунку "101" сповістили о 04:13. Пожежу локалізовано о 04:44 та ліквідовано о 04:55. Вогнем пошкоджено зовнішнє оздоблення стін двоверхової виробничої будівлі, знищено обладнання для виготовлення гранул, а також вторсировина на відкритій території. Люди не постраждали.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення