Ракетно-бомбові удари по Луганщині: горять будинки і квартири, у реанімації намагаються врятувати дитину (фото)

Російські військові продовжують наносити ракетно-бомбові удари по Луганській області. Відомо про загибель чотирьох людей. Також у реанімації Дніпра борються за життя підлітка з Гірського - унаслідок обстрілу дитина отримала травму нирок. Про це повідомив голова Луганської військової адміністрації Сергій Гайдай.

"Учора у Привіллі біля річки Сіверський Донець знайдено двох загиблих із ушкодженнями у вигляді мінно-вибухових травм, також надійшла інформація про втрачені життя у Золотому та Попасній. Зараз лікарі в Дніпрі борються за життя 15-річної дитини з Гірського, яка позавчора після обстрілу населеного пункту росіянами отримала травму нирок", - повідомив Гайдай.

Крім того, вчора осколкове поранення отримав житель Сєвєродонецька. Вдень росіяни вкотре відкрили вогонь по "Азоту" – пошкоджено одну із адмінбудівель та прохідну об’єднання.

Гайдай повідомив, що протягом 17 травня обласний центр витримав 15 артилерійських атак. Військові РФ намагаються вести наступ у напрямку населених пунктів Боровеньки та Сєверодонецьк. Для авіаційної підтримки наступальних дій росіяни зосередили у Луганській області близько 15 вертольотів.

"Руйнувань зазнали 12 багатоповерхівок, у декількох з них згоріли квартири та дах. Також полум’ям були охоплені торговельні павільйони міста. По селам Попаснянської громади вчора завдано ракетно-бомбових ударів із літаків Су-35. Пошкоджень багато. Із виявлених – будинки в Золотарівці, Комишувасі, Врубівці, а також у місті Гірське", - зазначив голова Луганської ОВА.
Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення