Раніше вже відбував покарання за вбивство дитини: у Росії педофіл зґвалтував та задушив школярку (фото)

У Черкеську (РФ) сусід зґвалтував та задушив восьмикласницю. Чоловік заявив, що під час статевого акту у неї виросли роги, через що він зялкався та задушив нещасну дитину. Про це повідомляє паблік "Life Shot".

14-річна дівчинка пішла в магазин і не повернулась. Коли поліцейські приїхали її шукати, до них підійшов сусід і спробував збити з пантелику. Сказав, що школярку б'є матір. В той момент мертва дитина лежала у нього в квартирі.

Поки прочісували місцевість, він спробував вивезти тіло, але його зловили біля під'їзду. Він заявив, що вийшов на пробіжку і наткнувся на труп. Це не спрацювало.

34-річний Руслан Чотчаєв зізнався, що попросив дівчинку допомогти вставити флешку, а потім зайнятися сексом (мовляв, у нього давно не було). Нібито вона сама роздяглася, але у неї раптом виросли роги і вуха, обличчя покрилося пухирцями. Він злякався і задушив її.

За словами мами дівчинки, за пару днів до вбивства сусід попросив у них штори, в них він потім і загорнув тіло.

Чотчаєв вже відбував покарання за зґвалтування та вбивство 6-річної дівчинки. Його відправили на примусове лікування в колонію, звідки він вийшов через 16 років - в 2019 році.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення