Ремонтували міст: керівник підрозділу Луганської ОДА піде під суд через 3 млн гривень збитків

Понад 3 млн грн збитків під час ремонту мосту на лінії розмежування – керівник підрозділу Луганської ОДА постане перед судом. Про це повідомляє Департамент стратегічних розслідувань Національної поліції України.

У березні 2019 року, обіймаючи посаду начальника одного з управлінь Луганської ОДА, чиновник уклав з приватною компанією договір підряду щодо проведення ремонтних робіт пішоходного мосту через р. Сіверський Донець у Станично-Луганському районі Луганської області на пункті пропуску.

Відповідно до висновку експерта, вартість згаданих робіт завищена на 3,37 млн грн – сума збитків, завданих обласному бюджету.

Оперативники управління стратегічних розслідувань в Луганській області з колегами-правоохоронцями викрили факт службової недбалості чиновника.

У червні цього року слідчі ГУНП в Луганській області за процесуального керівництва обласної прокуратури повідомили посадовцю Луганської ОДА про підозру (https://t.me/dsi_npu/24) у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.2 ст. 367 Кримінального кодексу України.

Наразі досудове розслідування завершене, кримінальне провадження з обвинувальним актом скероване до Сєвєродонецького міського суду.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення