РФ після 7 ракетних ударів по багатоповерхівкам у Запоріжжі знову атакувала місто: багато руйнувань, є загиблі (відео)

Сьогодні близько 5 години ранку російські ракети влучили по житловим будинкам у Запоріжжі. Ворожі снаряди зруйнували багатоповерхівки і будинки у приватному секторі, внаслідок атак виникло багато пожеж. На жаль, є загиблі. Попередньо, ворог бив ракетами С-300 з Пологівського району.

Станом на 10:39 російські окупанти знову атакували ракетами місто, ворог знову вдарив по об‘єктам інфраструктури.

"Сьогодні рашисти завдали 7 ракетних ударів по звичайним багатоповерхівкам, в квартирах яких спали мирні люди. Зруйновано цілі під‘їзди. Люди знаходяться під завалами", - повідомив секретар Запорізької міської ради Анатолій Куртєв.

У мережі з’явилось багато відео наслідків вранішнього удару. Частини житлового будинку просто немає.

Станом на 9 годину ранку підтверджена загибель двох людей: одна жінка загинула під завалами у приватному секторі в центрі міста, ще одна померла в машині швидкої допомоги. Також на цей час є інформація про 10 постраждалих. Двоє з них відмовилися від госпіталізації, 8 ушпиталено. Люди, які знаходяться в лікарнях, перебувають у станах середньої та легкої тяжкості.

"Багато людей врятовано. Серед них трирічна дівчинка, дитину ушпиталено", - повідомив голова Запорізької ОВА Олександр Старух.

Рятувальники продовжують розбирати завали, шукають під ними людей.

Ось що відбувалось у квартирах запоріжан, коли російські військові обстрілювали багатоповерхівки. Мешканці будинку врятували свої життя завдяки правилу двох стін.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення