РФ у Миколаєві атакувала іноземний порт: від гуркоту і заграви здригнулось все місто, загорівся ліс, перевірили радіацію (відео)

У Миколаєві у неділю близько 22:20 пролунав дуже сильний вибух. Жителі міста повідомили, що настільки гучного вибуху вони не чули за весь час війни. Заграву бачило усе місто, у соцмережах з’явилось багато відео.

Російські ЗМІ повідомили, що вдарили комплексом "Іскандер". Ударна хвиля пройшла усім містом.

Від сили ударної хвилі у деяких миколаївців у різних районах міста вилетіли вікна та обвалилися стелі.

Сьогодні стало відомо, що ракета, якою атакували Миколаїв, була збита засобами ППО. Уламки прилетіли на територію іноземного підприємства, сталась пожежа у лісовому масиві. Станом на 23.30 пожежу вже було локалізовано. Навіть радіацію перевірили про всяк випадок, але показники, на щастя, в межах норми.

"Учора вночі бахнуло, всі про це писали. Приховувати не буду, там ракети. Це російські окупанти напали на підприємство з Катару на території нашої області. Охоронець постраждав від розбитого скла", - розповів подробиці про атаку на Миколаїв голова ОДА Віталій Кім.

За даними видання novosti-n.org, потужний вибух прогримів у спецпорту "Ольвія". Відомо, що його було передано у концесію катарському підприємству на 49 років.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення