"Рік тому хотів парний суїцид із дівчиною": з’явились подробиці стрибка 16-річного хлопця в Києві з 20 поверху

Сьогодні у столиці з вікна багатоповерхівки випав і розбився на смерть неповнолітній. "Надзвичайні новини" вже повідомляли, що нещастя сталось у Святошинському районі Києва у ЖК "Грюнвальд", в будинку по вулиці Клавдіївській, 40г.

"Попередньо правоохоронці встановили, що 16-річний парубок впав з вікна квартири на 20-му поверсі. На цей час поліцейські спілкуються з рідними та близькими загиблого, опитують сусідів та ймовірних очевидців, аби з’ясувати причини та обставини події", - повідомили у Відділі комунікації поліції Києва.

Наразі правова кваліфікація правоохоронцями ще не надана, це відбудеться після встановлення усіх деталей та проведення першочергових слідчих дій.

У місцевому телеграм-каналі "Киевский Движ" повідомили деякі подробиці того, що сталось. Виявляється, що підліток ще рік тому задумався над самогубством і почав планувати його, причому він хотів загубити одразу два житті - скоїти суїцид у компанії близької людини.

"Нам анонімно написав знайомий загиблого: "Він про суїцид задумався за рік до цього в листуванні з подругою, він хотів парний суїцид із дівчиною і пропонував їй разом померти, але вона відмовилася. Слідчі з'ясовують, чи це пов'язано з навчанням, з яким у хлопця були проблеми, він приїхав до сестри в гості до Києва на 10 днів, а так він сам із Запоріжжя", - повідомили у пабліку.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення