Різанина у Києві: правоохоронці затримали чоловіка, який з ножем напав на агітатора (фото)

У столиці затримали підозрюваного у нападі на агітатора. Про це повідомляє поліція Києва.

До столичної поліції на спецлінію 102 надійшло повідомлення про ножове поранення на вулиці Клінічній. За вказаною адресою виїхали слідчо-оперативна група та лікарі.

Як розповіла начальник відділення розслідування злочинів проти життя та здоров´я Солом´янського управління поліції Вікторія Шмагун, поліцейські поспілкувалися зі свідками інциденту та встановили, що до злочину причетний 36-річний киянин:

«Ми з´ясували, що потерпілий роздавав агітаційні матеріали - і в цей момент до нього підійшов невідомий, почав конфліктувати та після вдарив його ножем. Потерпілого з колото-різаним пораненням доставили у медичний заклад. Правопорушника поліцейські затримали на місці злочину у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. У затриманого вилучили ніж та направили на експертне дослідження».

Слідчим відділом Солом’янського управління поліції розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 15, ч. 1 ст. 115 (Замах на умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Слідчі готують затриманому повідомлення про підозру. Суд найближчим часом обере йому запобіжний захід. Також правоохоронці встановлюють мотиви та обставини злочину.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення