Різанина у запорізькій багатоповерхівці: чоловік влучив гострим лезом у серце сусіду, який зайшов у гості (фото)

У Запоріжжі 68-річний чоловік під час раптово виниклої сварки спричинив сусідові тяжке ножове поранення. Поліцейські затримали різника за замах на вбивство, за скоєне йому загрожує до п’ятнадцяти років позбавлення волі. Про це повідомили у Відділі комунікації поліції Запорізької області.

"Встановлено, що 30 грудня фігурант за місцем свого мешкання в квартирі по вулиці Дегтярьова розпивав спиртні напої з 53-річним мешканцем сусідньої квартири. Саме під час застілля розгорівся конфлікт, у ході якого господар квартири наніс гостю удар кухонним ножем", - йдеться у повідомленні.

У подальшому пораненого чоловіка біля під’їзду будинку виявили випадкові перехожі, які і викликали швидку допомогу. З проникаючим ножовим пораненням грудної клітини та ушкодженням серця потерпілого госпіталізовано до міської лікарні.

Правоохоронці затримали зловмисника в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Співробітники слідчо-оперативної групи провели огляд місця події, в ході якого вилучили 4 кухонні ножа.

Після проведення експертних досліджень буде встановлено, який з них став знаряддям злочину.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення