Рятувальники вражені: школярі 8 та 11 років самі загасили пожежу на відкритій території (фото)

У Донецькій області двоє школярів ліквідували пожежу на відкритій території. Завдяки сміливим та рішучим діям хлопців пожежу було ліквідовано ще до прибуття пожежно-рятувального підрозділу. Про це повідомили у поліції області.

"4 липня у м. Білицьке був звичайний сонячний та спекотний вихідний день, який не передбачав жодних надзвичайних ситуацій. Двоє молодих школярів Товкач Володимир (11 років) та Охоба Олександр (8 років) каталися на велосипедах по місту та раптом помітили, що горить суха трава на невеликій площі й вогонь вже почав перекидуватись на дерева", - йдеться у повідомленні.

Хлопці не розгубились та миттєво повідомили Службу порятунку про пожежу. Після цього школярі почали гасити пожежу власними силами.

Рятувальники Головного управління щиро вдячні маленьким вогнеборцям за таку допомогу і впевнені, що ця ситуація повинна стати прикладом для інших.
"Натомість попереджаємо, що у разі виникнення масштабних загорять намагатись самостійно ліквідувати пожежу небезпечно для життя! Тому громадяни повинні ще більш відповідально ставитись до правил пожежної безпеки, особливо у пожежонебезпечний період", - зазначили фахівці ДСНС.
Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення