Росія атакувала ДВРЗ у Києві: журналістів запросили подивитись на "знищені ракетами танки і бронетехніку" (відео)

Сьогодні о 6 годині ранку Росія обстріляла крилатими ракетами Київ. Удари в Києві завдавалися по залізничній інфраструктурі - у Дніпровському та Дарницькому районах. Сили протиповітряної оборони збили одну ворожу ракету над Обухівським районом Київщини.

4 ракети вдарили по Дарницькому вагоноремонтному заводу на лівому березі Києва, повідомив голова "Укрзалізниці" Олександр Камишін. Серед залізничників був один поранений. "Укрзалізниця" не робила публічних заяв про обстріли, тому що рух пасажирських поїздів не затримувався.

Натомість міноборони РФ заявило, що росіяни завдали удару по танкам і бронетехніці, які знаходились на території ДВРЗ і були поставлені східноєвропейськими країнами. У зв’язку з цим "Укрзалізниця" запросила журналістів подивитись, яку "військову техніку" цього разу бомбили російські військові.

"Офіційно заявляю — на території ДВРЗ немає військової техніки. Цей завод ремонтував піввагони та зерновози, які ми використовуємо для вивозу експортної продукції", - наголосив Камишін і запросив журналістів, як українських, так і іноземних, сьогодні на ДВРЗ.

У київських телеграм-каналах з’явились відео моменту прильоту всіх ракет.

Як повідомляє командування Повітряних сил ЗСУ, сьогоднішній ранковий обстріл Києва росіяни здійснили з акваторії Каспійського моря.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення