Росія випустила по Миколаєву 6 ракет С-300: з’явились подробиці та відео вранішньої атаки

Миколаїв сьогодні рано-вранці зазнав ворожих обстрілів. Російські окупанти випустили по місту 6 ракет С-300. У місті пролунало кілька потужних вибухів, після деяких почалися пожежі. Про це повідомив у Telegram-каналі голова Миколаївської ОВА Віталій Кім.

"6 ракет С-300 по місту. Святий Миколай нас береже. Без жертв. Що не скажеш про орків після роботи наших ЗСУ!", - написав Кім.

Окупанти вдарили по місту після 5 години ранку, коли миколаївці ще спали. Повітряна тривога в області була оголошена о 05:08, вже за 50 хвилин був відбій тривоги. Ворожі ракети летіли з окупованого Херсону.

Одна із запущених окупантами ракет прилетіла у житловий будинок, на подвір’ї від ракети залишилася величезна вирва. Будинок рознесло повністю: зруйновані дахи та стіни. Чоловік, який на той час спав у сусідній кімнаті, дивом залишився живим і неушкодженим, повідомляють "Новости-N". У поруч розташованих будинках пошкоджені дахи та вибиті вікна.

Віталій Кім показав, що залишилося від будинку, у який влучила ворожа ракета.

Напередодні у Миколаївській області через удари ворога горіли поля із зерновими та ліс на Кінбурнській косі.

Також читайте: Розтяжки, міни, понад тиждень пекельного вогню: росіяни знищують заповідну Кінбурнську косу на півдні (відео)

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення