Росія змінила плани по Миколаєву і б’є по людним місцям: на міській зупинці вже 5 вбитих (дуже жорсткі фото та відео)

Сьогодні вранці російські військові обстріляли один із районів Миколаєва після відбою повітряної тривоги. Це сталось близько 09:40. Станом на зараз 5 загиблих і 7 поранених, повідомив голова Миколаївської ОВА Віталій Кім. Мер міста Олександр Сєнкевич зазначив, що місто обстріляли касетними снарядами.

"Сьогодні влучили поряд із зупинкою громадського транспорту. 12 людей лежить на землі. На місце поїхали "швидкі", - розповів Кім.

Він наголосив, що судячі з усього, окупанти змінили тактику. Це пов'язане з успіхами ЗСУ на півдні. І вчора, і сьогодні російські військові обстрілюють місто вдень, коли всі люди займаються своїми справами. Учора під час не комендантської години загарбники поцілили в спальний район Миколаєва. Там зруйновано багато будинків, знову поцілили у пункт видачі гуманітарної допомоги. У цій місцевості немає навіть натяків на воєнний об'єкт.

Кім попросив миколаївців бути дуже обережними, не нехтувати сигналами повітряної тривоги.

У місцевих телеграм-каналах з'явились фотографії наслідків "прильотів". Хтось чекав на транспорт, хтось гуляв з собакою. Звичайних перехожих умить посікло уламками ворожих снарядів, вони лежать у крові. Поранено також собак.

Увага! Фото та відео містять шокуючі кадри! НЕ РЕКОМЕНДУЄТЬСЯ до перегляду дітям, вагітним та людям зі слабкою психікою!!!

Нагадаємо, що Миколаїв надвечір 28 липня був атакований чотирма реактивними снарядами із системи залпового вогню "Смерч". У ОК "Південь" повідомили про влучення в елеватор і турбазу. Попередньо, без людських втрат, але суттєво пошкоджено навколишні будівлі.

Крім того, вдосвіта 28 липня росіяни вдарили по Миколаєву 12 зенітними ракетами С-300. Їх випустили із напрямку Голої Пристані на тимчасово окупованій Херсонщині. Унаслідок атаки практично повністю зруйновано будинки двох шкіл, пошкоджено яхт-клуб, склади агропромислового підприємства, господарські споруди, поранено одну людину.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення