Росіянина, який 20 років вбивав на війнах людей, одна жінка довела до психлікарні, а друга - до суїциду (відео)

Досвідчений російський окупант намагався покінчити життя самогубством через конфлікт з ексдружиною та чималі борги. За плечима загарбника-самогубці 20 років служби за контрактом, він неодноразово брав участь у бойових діях. Військового вдалось врятувати, і тепер він у психіатричній лікарні замість фронту. Про випадок повідомляє російський телеграм-канал "Мобілізація. Новини. Що робити?".

"Контрактник із Волгограда намагався накласти на себе руки. 36-річного сержанта Гамзата Тазетдінова знайшли вдома непритомним на День святого Валентина. Чоловік не витримав конфлікту з колишньою дружиною, тиску командира, який був із нею у змові, та величезних боргів", - пише видання.

Повідомляється, що жінка відсудила в нього половину майна, а керівництво позбавило зарплатні. За словами військового, була вказівка відправити його якомога далі, аби зрештою колишня дружина успадкувала решту майна. Сама ж жінка всі звинувачення відкидає.

"Я вирішив покінчити з собою і знищити квартиру, яку розділили і заради якої я ризикував у Сирії та Арменії. Їздив в Україну", - зізнався на камеру контрактник, чому пішов на такий фатальний крок.

На тіло непритомного військового натрапила його співмешканка. Жінка викликала швидку, і медикам вдалось врятувати його. Наразі чоловік перебуває у психіатричній лікарні.

"Сержант 20 років служив за контрактом та брав участь у військових конфліктах", - додали журналісти.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення