Розбив окуляри і порвав книгу: у метро Києва пенсіонер напав на школяра (фото)

У київському метро 66-річний неадекватний громадянин накинувся на 9-річного хлопчика, який читав книгу. Про це написала Тетяни Марущ - тітки постраждалого хлопчика, у Facebook.

За її словами, її дев'ятирічний племінник разом з 15-річною сестрою їхав в метро, коли до нього пристав пенсіонер: дідусеві не сподобалося, що хлопчик читає книжку, хоча погано бачить і змушений носити окуляри.

"Ти і так сліпий, ще читаєш, краще б ти зайнявся спортом", – цитує жінка слова старого.

Дівчинка спробувала заступитися за брата, але чоловік відштовхнув її і накинувся на дитину. Він порвав хлопчику книгу, а також зламав окуляри.

Знаходилися у вагоні пасажири, але ніяк не відреагували на поведінку неадекватного чоловіка і не заступилися за дітей. Тоді хлопчик дав дорослому здачі, штовхнувши його рюкзаком. Після цього «якась тітонька почала верещати про малолітніх злочинців», пише тітка дітей.

На одній із зупинок у вагон зайшов військовослужбовець, який заступився за скривджених дітей.

У результаті 42-річного військовослужбовця Георгія, двох дітей 9-ти і 15-ти років, і 66-річного колишнього співробітника позавідомчої охорони (Воєнізованої охорони), а зараз "заслуженого пенсіонера" забрали у відділення поліції метрополітену.

У хлопчика – зламані окуляри, постраждала книга і порвана куртка. На пенсіонера складено адміністративний протокол.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення