Розчавив 3-річну дитину, жінку та таксиста: у Харкові водій вантажівки, який летів на червоне світло, вбив трьох людей (фото, відео)

Вантажівка розчавила дитину, жінку та водія таксі у Харкові ввечері 25 листопада. Ще п’ятеро постраждалих з травмами різного ступеню тяжкості були доставлені до лікарні.

Моторошна ДТП сталася на в'їзді в місто.

Як повідомляє місцева поліція, близько 17:30 в районі перехрестя кільцевої дороги та вулиці Салтівське шосе відбулось зіткнення автомобіля "Chevrolet Nubira", який рухався зі сторони м. Вовчанськ у напрямку Харкова та перетинав вказане перехрестя на зелений сигнал світлофора, з автомобілем "MAN" з напівпричепом, який рухався по кільцевій дорозі зі сторони с. Затишшя у напрямку автодороги "Харків-Липці" та перетинав перехрестя на червоний сигнал світлофора. Після зіткнення транспортних засобів автомобіль "MAN" з напівпричепом перекинувся на лівий борт на зустрічну смугу руху, де в цей час перебував автомобіль таксі "Renault Logan". Відомо, що 41-річного водія вантажівки затримано.

Як повідомляють місцеві пабліки, публікуючи кадри з містя трагедії, рятувальники витягли тіла загиблих людей з таксі. Ними виявилися: водій таксі, жінка 1972 року народження та дівчинка 2018 року.

Свідки події розповіли, що жертв могло бути ще більше. Зазначається, що рейсовий автобус також прямував цим напрямком. І в останню хвилину, пасажир цього автобуса встиг попередити водія про небезпеку, крикнувши: "Стій!"

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення