Роздягнувся і почав себе самозадовольняти: в Одесі ексгібіціоніст до напівсмерті налякав жінку біля магазину

Одеський суд виніс вирок чоловіку, який оголився і почав самозадовольняти статеву пристрасть у громадському місці.

Інцидент стався вранці 15 червня біля магазину "Харчі" на вулиці Богдана Хмельницького, 36. Саме у той момент, коли збоченець почав самозадовольняти свої сексуальні потреби просто на вулиці міста, з магазину вийшла жінка. Своїми несподіваними і хтивими діями ексгібіціоніст неабияк налякав одеситку, проте свою брудну справу не зупинив.

"Чоловік, стоячи неподалік від даного магазину, грубо порушуючи громадський порядок з винятковим цинізмом, зневажаючи загальноприйняті норми моралі, демонстративно оголив свій статевий орган та почав здійснювати своїми руками непристойні рухи (мастурбувати). Усвідомлюючи, що його помічено, не припинив свої кримінально протиправні дії, не відреагував на обурення жінки, а продовжив демонструвати свій оголений статевий орган. Жінка, отримавши моральне потрясіння, викликала працівників поліції", - йдеться у вироку суду.

Збоченець родом із Балти Одеської області. Він безробітний, раніше судимий не був. У суді чоловік щиро розкаявся, тому його покарали умовним терміном в один рік.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення