Розірвані вуха, губи та статевий орган: названо причину загибелі маленького Андрія у Черкасах (відео)

Маленький Андрій у Черкасах помер від травми голови. Також з'ясовано, що хлопчик мав пролежні і 5 діб лежав нерухомо. Про це повідомляє видання "Про все" з посиланням на начальника Черкаського райуправління поліції Володимира Матюшенка.

Правоохоронець доповів, що вчора тіло померлого хлопчика, який загинув 5 вересня, передали на розтин. Ряд експертиз має визначити пошкодження, які є на тілі 7-річного хлопчика.

"Питання на відповідь, чи можна було врятувати дитину, дасть нам експерт, який проводить експертизу та розтин. По аналізах стане відомо, чи є слина собак у крові - якщо були задіяні у травмах тварини, це покажуть експертизи. На сьогодні відомо, що дитина в лікарню потрапила вже з пролежнями. Це означає, що вона лежала нерухомо близько 5 діб. Смерть дитини наступила від травми голови", - зазначив правоохоронець.

Нагадаємо, що Андрій потрапив до лікарні з жахливими травмами. У дитини були покусані вуха, губи і статевий орган, а на тілі – сліди від сигарет. Згодом хлопчик помер.

Бабуся дитини сказала правоохоронцям, що малюк упав із купи цегли. А до лікарів, мовляв, звернулася нібито вже після того, як хлопчик знепритомнів. Однак довіри її словами немає, оскільки страшні травми хлопчик не міг отримати безпосередньо перед приїздом бригади "швидкої". Цілком можливо, що собаки... живцем з'їдали дитину, яка деякий час лежала непритомна. Проте остаточно все стане зрозуміло після експертизи.

Також відомо, що бабуся була нерідною загиблому хлопчику, а також мала проблеми із Законом.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення