Рознесло вщент і викинуло на узбіччя: на Полтавщині у страшній аварії загинув чоловік (фото)

На Полтавщині сталася жахлива смертельна аварія. Як повідомляє Нацполіція області, трагедія трапилася у Чорнухинському районі 7-го листопада близько 00:30 на 219 км автодороги "Кроливець-Конотоп-Ромни-Пирятин".

За попередньою інформацією відбулося зіткнення автомобілів "ВАЗ-2106", під керуванням водія 1966 року народження, мешканця Вінницької області та автомобіля "МАN", під керуванням водія 1984 року народження, мешканця Київської області.

"У результаті дорожньо-транспортної пригоди водій автомобіля "ВАЗ" загинув на місці події. Пасажира цього автомобіля, 1982 року народження, мешканця Дніпропетровської області з травмами госпіталізовано до Пирятинської ЦРЛ", - йдеться в повідомленні.

Відкрито кримінальне провадження за частиною 2 статті 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху, якщо вони спричинили смерть потерпілого) Кримінального кодексу України.

Санкція даної статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до восьми років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого. Поліція встановлює обставини ДТП. Триває досудове розслідування.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення