​Розправа над ґвалтівником: з’явились нові шокуючі факти, за що 17-річна дівчина вбила чоловіка

У Білгород-Дністровському Одеської області неповнолітні хлопець та дівчина вбили 68-річного чоловіка, а потім розчленували тіло і закопали на околиці міста. Мотивом свого вчинку пара назвала помсту за інтимні відносини дівчини з загиблим.

Виданню «Бессарабія INFORM» вдалося більш детально дізнатися про передісторію події.

Громадянин Туреччини, якого вбили, зовсім нещодавно був власником магазину жіночих речей в торговому центрі «Рута Плаза» в центрі міста. Зараз на місці його «бутика» знаходиться ювелірний магазин. Місцеві жителі розповідають, що чоловіка не раз викривали в спробах схилити молоденьких дівчат до інтимних стосунків.

«Хасан пропонував неповнолітнім вступити з ним в статевий зв'язок за гроші. І вибирав він, як правило, дівчаток з неблагополучних або незабезпечених сімей», - розповідають місцеві мешканці.

Деякий час тому чоловік познайомився з дівчиною з села Біленьке Білгород-Дністровського району, яка пізніше стала його співмешканкою. Це та сама дівчина, яка його вбила. Згодом підозрювана завагітніла, але Хасан змусив дівчину зробити аборт. За непідтвердженою інформацією, він довгий час знущався над дівчиною, навіть приковував до батареї.

Через певний час дівчина пішла від 68-річного чоловіка і стала проживати разом з неповнолітнім жителем села Шабо. За місцем проживання парубок характеризується позитивно, був студентом одного з навчальних закладів Аккермана, але кинув навчання. Його кохана також була студенткою одного з коледжів міста, проте була відрахована за постійні прогули.

Дізнавшись про нове захоплення дівчини, дорослий чоловік почав погрожувати їй та її обранцю розправою. За словами підозрюваних, вбитий нібито двічі бив та ґвалтував свою колишню співмешканку та залякавши її, заборонив звертатися в правоохоронні органи.

За однією з версій, коли в черговий раз дівчина повернулася додому до хлопця і розповіла про те, що трапилося, молоді люди задумали розправитися з її кривдником. Як повідомляють в поліції, саме помста стала мотивом страшного злочину.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення