Розстріл вчителів у полтавській школі: "Дитина захищалася і вона на шляху до самогубства" - психолог (відео)

Психолог Герман Делль в ефірі програми "Стосується кожного" зробив висновок, що Таїсія Петрова - дівчинка із зеленим волоссям, яка прийшла з арбалетом до школи і поранила вчителів, захищалася і наразі знаходиться на шляху до самогубства.

Психолог вважає, що причиною нападу, який організувала дитина, став внутрішній біль, самотність та пережитий у школі булінг.

"Тут є дитина, для мене це досі дитина, якій соромно. Вона жодного разу не підвела очі тому, що їй соромно. І метафорично вона говорить: у мене нікого немає, я захищаюся, мене випалює зсередини. Я вважаю, що вона думає про самогубство. Це людина на дорозі до самогубства, яка йде на ешафот", - розповів експерт.

Своєю чергою редактор програми "Стосується кожного" Олексій Рудницький, який проводив власне розслідування розповів про те, що діти, які вчилися в школі, де сталася стрілянина, виходили звідти майже травмованими. Вони відчували цькування. Ймовірно, Таїсія також стала жертвою булінгу у школі, що призвело до подальших проблем у спілкуванні з однолітками.

Після того, як Таїсія перейшла до іншої школи, вона вже стала відлюдькуватою. Оточуючі також не звертали на неї ніякої уваги.

Як зазначила експерт з безпеки дітей Олена Лізвінська, ситуація, коли дитину ігнорують - це крайня форма булінгу. Тобто людину взагалі видалили з життя соціуму і дорослі не намагалися їй допомогти.

Згодом під час обговорення журналіст Марина Кінах зробила висновок, що навіть батьки не змогли захистити свою вразливу і талановиту дитину, яку ображали оточуючі та підтримати у важкі психологічні часи.

Наразі Таїсію Петрову підозрюють у замаху на вбивство двох осіб, але насправді люди, яких вона поранила отримали легкі тілесні ушкодження.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення