Розтрощив шию та спробував людське м'ясо на смак: під час ДТП з багажника випало тіло чоловіка з перерізаною горлянкою, а вбивця виявився канібалом у РФ (фото)

Правоохоронці затримали чоловіків, які везли труп у багажнику у російській культурній столиці Петербурзі. Один із затриманих виявився канібалом.

У вихідні на трасі "Сортувала" під час аварії з машини випало тіло чоловіка з перерізаним горлом. Згодом з'ясувалося, що 23-річні товариші випивали разом зі своїм 50-річним знайомим у гаражах, а потім зарізали його. Гараж спалили, а труп поклали до багажника та везли закопувати.

Один із молодих людей у всьому зізнався. І розповів слідчим, що у 2020-му році скоїв ще одне вбивство і з'їв свою жертву.

"Я давно хотів убити людину, щоб спробувати її на смак. Взяв ніж, рюкзак і пішов на полювання в парк. Там я побачив випадкову людину і почав її переслідувати. Коли чоловік помер, я розтрощив йому шию і спробував кров та м'ясо на смак. Перед тим, як сховати тіло в трубу, я відрізав йому язик", - розповів затриманий.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення