Ще один політик раптово пішов з життя: у Львові помер депутат міської ради Юрій Гринів

Мер Львова Андрій Садовий повідомив про те, що не стало місцевого депутата Юрія Гриніва. Про причини смерті міський голова не сказав.

Гриніву було лише 47 років. До свого наступного дня народження він не дожив півтора місяці.

"Стало відомо про раптову смерть депутата Львівської міської ради Юрія Гриніва. Дуже сумна звістка для громади у перед день Різдва. Співчуття рідним та близьким. Вічна пам‘ять", - написав Садовий.

Довідка

На останніх виборах до Львівської міської ради Юрій Гринів був висунутий політичною партією "Європейська Солідарність". З 2014 року був членом політичної партії БПП "Солідарність", в 2014 році та 2017-2019 роках був головою обласної організації БПП "Солідарність".

Освіта інженерна, економічна, юридична - вища, кандидат економічних наук (доктор філософії), член-кореспондент Інженерної Академії Наук України

З 2003 по 2005 рік працював в керівництві Держкомпідприємництва, податкової адміністрації, Інспекції з питань захисту прав споживачів, Держстандарту. Був помічником-консультатнтом депутатів України. Також займався підприємницькою діяльністю.

Нагадаємо, що вчора у Запоріжжі був знайдений повішеним ексрадник мера, відомий волонтер Юрій Хохлов. Утім, не всі вірять у його самогубство.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення