"Що я поясню матері, якщо вона тупа?": вбивцю 13-річної дівчини на Київщині, який знущався з рідних загиблої дитини, відпустили на волю (відео)

Рідні загиблої під колесами на Київщині 13-річної Ані Шевчук 3 роки вимагають справедливого покарання для вбивці їхньої доньки. Але замість того, щоб провести за ґратами 8 років, чоловік має вийти на волю за амністією.

У 2017-му році сестри Аня та Олена Шевчук підходили до будинку у с. Тарасівка Києво-Святошинського району, коли на перехресті молодшу збив легковий автомобіль. Від удару 13-річну Аню разом із велосипедом відкинуло на кілька метрів. Дівчина померла миттєво на очах у сестри. За кермом автомобіля перебував 47-річний Станіслав Сторожик.

Чоловік під час довгих засідань не тільки не вибачився перед родиною, яка втратила дитину, а ще і кепкував з нещасної матері та намагався довести, що дитина нібито сама кинулася під колеса.

На одному із засідань, відео з якого опублікував Телеканал Київ, чоловік під час спілкування назвав матір загиблої дитини "тупою".

У підсумку за даними Обозреватель, ухвалою Полтавського апеляційного суду вбивцю дитини відпускають на волю. Ухвала не підлягає оскарженню. Водій провів за ґратами трохи більше року – замість восьми. Він не допомагав фінансово з похороном дитини та не виплатив моральної шкоди потерпілим, але найголовніше – ні на грам не покаявся.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення