Серед мільйонів знайшлася одна нормальна людина: співачка Земфіра на власному каналі виклала відео з обстрілами українських міст та закликала не стріляти (відео)

На офіційному YouTube-каналі російська співачка Земфіра Рамазанова видалила всі кліпи й залишила лише два відео. На першому відео Земфіра співає пісню під назвою: "Не стріляйте". Всередині кліпу співачка розмістила відеорядок із розбомбленими українськими містами. А також момент обстрілу наших будівель та людей. Відео закінчується кадрами протесту проти війни з українцями у Москві. Місцеві поліцейські заарештовують мітингарів, а один з протестувальників кричить: "Люди!".

На іншому відео Земфіра співає пісню Святослава Вакарчука "Відпусти". Відео аматорське і на ньому співачка каже, що в Україні більше душі ніж в Росії. Щоправда запис датується 2008 роком.

У коментарях люди пишуть про те, що, на жаль, адекватних людей в Росії майже не залишилось, але все одно дякують співачці за мужність та підтримку. Всі розуміють, що подібний вчинок не залишиться без покарання з боку влади. Але переслідування ніщо у порівнянні зі смертю тисяч людей.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення