Серед особистих речей покійного нардепа Полякова виявили два катетери з речовиною бурого кольору

 УНН

Під час огляду тіла покійного екснародного депутата Антона Полякова було виявлено два зразки катетерів з речовиною бурого кольору. Про це в ефірі "Ток-шоу № 1" заявив перший заступник міністра внутрішніх справ Євгеній Єнін.

"Хочу наголосити, що під час огляду вже тіла покійного, серед його особистих речей було виявлено готівку в сумі близько 10 тисяч гривень і 800 доларів, а так само два зразки катетерів з речовиною бурого кольору. Що це за речовина — ми так само досліджуємо", — заявив Єнін.

За словами заступника міністра, наразі експертизи поступово дають результати. Зокрема, Єнін підтвердив, що в організмі покійного Полякова було виявлено метадон. Проте обставини того, як речовина потрапила до організму Полякова, наразі з’ясовує слідство.

За даними міністра внутрішніх справ України Дениса Монастирського, приблизно 19 жовтня можуть з’явитися перші результати у справі про вбивство народного депутата України Антона Полякова. Це пов’язано з тим, що невдовзі слідство отримає точні результати експертиз.

Нагадаємо, що 33-річного народного депутата Антона Полякова в ніч на 8 жовтня виявили мертвим. Експертиза встановила, що смерть нардепа настала через гостру коронарну недостатність, гостру ішемічну хворобу серця. 11 жовтня народного депутата Антона Полякова поховали у Чернігові.

Версії загадкової смерті нардепа Антона Полякова зараз дві - або природна смерть, або отруєння. Випливла ціла купа цікавих деталей. Начебто того вечора депутат запивав горе, бо посварився зі своєю коханкою депутаткою Анною Скороход. Вона начебто намагалась додзвонитися чоловіку і кричала у слухавку, що вагітна.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення