Серія ДТП під Запоріжжям: в аварії потрапили сім машин, в тому числі дві поліцейських

 СЕГОДНЯ

На трасі під Запоріжжям вранці 13 січня сталася ціла серія дорожньо-транспортних пригод, в яких постраждали сім автомобілів, серед яких виявилися службові машини поліції, рятувальників і медиків.

Як з'ясувалося, перша аварія трапилася близько 7:40, коли жінка за кермом Ford не впоралася з керуванням і в'їхала в кювет.

"Ми надавали допомогу постраждалій. Жінка з'їхала з дороги в кювет, викликала швидку і поліцію. У момент, коли ми надавали допомогу жінці, в наш автомобіль влетів легковий автомобіль, а ми, в свою чергу, в'їхали в автомобіль поліцейських, які оформляли ДТП" , – розповів медик Олександр Бабак.

Внаслідок зіткнення медики отримали легкі травми. На місце події викликали другу бригаду лікарів і ще один наряд поліції. Але вже через півгодини на цій же ділянці сталася ще одна аварія.

"Я став одним з учасників ДТП. Аварійний знак на дорозі стояв не в тому місці. У мене був вибір: виїхати на зустрічну смугу, де на той момент їхали автомобілі, або ж трохи пригальмувати і в'їхати в автомобіль поліції. Я вибрав другий варіант. після зіткнення з поліцейською Toyota машину занесло, і я в'їхав в ще одну машину. через ожеледицю на дорозі автомашину занесло" , – повідомив водій ДСНС, що їхав на переатестацію до Запоріжжя.

За словами чоловіка, аварія сталася через неправильно розставлених аварійних знаків, які після ДТП нібито були переставлені. У той же час, копи стверджують, що аварія сталася через недотримання швидкісного режиму.

О 9:30 в ДСНС попередили, що на трасі М-18 на ділянці між Запоріжжям і Василівкою ожеледь, співробітники автодору обробляють автомобільне покриття спеціальною сумішшю.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення