Сестринська любов: мешканка Прикарпаття три дні ходила з ножовим пораненням, бо боялася, що брата посадять

 Intermarium

Те, що застілля з надміром оковитої, часто закінчуються плачевно – відомо всім. І не тільки – сваркою, бійкою чи лікарняним ліжком. Іноді – навіть фатально. Емоції «на гарячу голову» бувають надто сильними, а вчинки стають неконтрольованими. А якщо у бій вступають ще й особи з кримінальним минулим, без «холодної артилерії», як правило не обійдеться.

27 лютого, у відділення хірургії Богородчанської районної лікарні (Івано-Франківська область) поступила 27-річна мешканка одного із сіл району. У жінки було колото-різане поранення черевної порожнини, пошкоджена селезінка. Медики негайно її прооперували, оскільки життя висіло фактично на волосині, та повідомили про це правоохоронців.

З’ясувалося, побив та порізав жінку її рідний брат.

– Вони вдвох вдома пиячили ще 24 лютого,- розповідають подробиці у секторі комунікації обласного управління Нацполіції Івано-Франківщини. – Добряче випивши, слово за слово, зчинився скандал. Що брат і сестра не поділили – наразі достеменно невідомо, але коли словесні аргументи обидві сторони вичерпали, конфлікт переріс у бійку. Врешті, чоловік кілька разів вдарив жінку кулаком в обличчя, потім в живіт, а коли вона відвернулася, зіщулившись від болю, схопив ножа та засадив їй у спину.

Три дні жінка жила з цим пораненням, не звертаючись до лікарів, бо боялася, що її брата посадять. Але коли вже біль став нестерпним і вона почала втрачати сили, таки викликала «швидку».

Зловмисника затримали. На даний час, вирішується питання про оголошення йому підозри та обрання міри запобіжного заходу. Окрім того, з’ясувалося, що він вже був судимий та відбував покарання за вчинення майнових злочинів.

Чоловікові інкримінують «Умисне тяжке тілесне ушкодження». Йому загрожує до восьми років тюрми. Правоохоронці розпочали кримінальне провадження.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення