Шахи, попільниці і танки: поліцейський-вибухотехнік перетворює небезпечні речі у витвори мистецтва (фото)

Інспектор вибухотехнічної служби ГУНП Анатолій Романюк зі стріляних гільз та безпечних частин боєприпасів майстерно виготовляє унікальні сувеніри. Оригінальні поробки він дарує друзям і колегам, розповідають у поліції Житомирської області.

Серед доробку правоохоронця – вже понад півтори сотні оригінальних речей. А почалось усе з банальної спроби зробити іграшку для свого маленького сина.

"Я склеїв дитині невеличкого танка зі стріляних гільз. Вийшло цікаво і дуже схоже на іграшкову модель. Потім спробував ще кілька варіантів. Завжди усім казав і зараз стверджую, що зброя і боєприпаси – небезпечні для життя. Однак пусті, вихолощені "болванки" можуть стати мілітарі-сувенірами для поціновувачів", - розповідає Романюк.

У колекції старшого лейтенанта, окрім різноманітних моделей техніки, – унікальні шахи, гільзові тризуби і навіть годинники. Правда, з цих робіт мало що лишається. Тільки-но готовий черговий виріб, одразу ж з’являються охочі до такого сувеніру. Тож майстер-поліцейський дарує свою творчість друзям і колегам.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення