Сховав тіло у каналізаційному отворі: на Київщині 27-річний молодик вбив рідну матір (фото)

Про зникнення 54-річної жительки села Данилівка, що на Фастівщині, до поліції повідомила родичка. Вона пояснила, що жінка з вечора не виходить на зв'язок. Поліцейські з’ясували, що зникла жінка мертва. Її тіло знайшли в каналізаційному отворі. Про це повідомляє місцева поліція.

На місці події працювали наряд реагування патрульної поліції, слідчо-опреативна група Фастівського районного управління поліції, рятувальники та медики.

Поліцейські встановили, що до вбивства жінки причетний її 27-річний син. Молодик зізнався у скоєному та розповів правоохоронцям, що бив матір руками, ногами та качалкою. Коли внаслідок отриманих травм жінка померла, зловмисник вирішив сховати її тіло у каналізаційному отворі на подвір’ї.

Чоловіка затримали у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Наразі він перебуває в ізоляторі тимчасового тримання.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає ув’язнення на строк від семи до п'ятнадцяти років. Наразі вирішується питання про оголошення підозри затриманому. Запобіжний захід обере суд.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення