Штрафи від 1500 до 15 тисяч євро: у всьому світі посилюється режим карантину та ізоляції

Італія, Франція, Німеччина, Британія, Польща та багато інших країн Європи посилюють режим карантину, та запроваджують великі штрафи за його порушення - від 1500 до 15 тисяч євро. Повідомив у Facebook бізнесмен і екс-кандидат в мери міста Харкова Сапронов Юрій.

Як стало відомо, Греція збирається штрафувати своїх громадян та іноземців, які не самоізолюються після прильоту в країну. Якщо таких упіймають на порушенні умов 2-тижневого карантину, - їм загрожуватиме 5 тис. євро штрафу.

В Італії, де коронавірус поширюється величезними темпами, теж запровадили серйозні штрафи: переміщення територією країни без поважної причини – 206 євро, порушення карантину інфікованою особою – до 21 року в'язниці, неправдиві дані щодо причин переміщення поза карантинною зоною – від одного до шести років в'язниці.

В Австрії перебувати на вулиці можна якщо не одному, то тільки разом з родичами, з друзями - "ні" і штраф. А тут він один посідає перше місце - 2200 євро.

В Польщі в багато магазинів не пускають з дітьми, вважаючи, що вони часто безсимптомно переносять заразу. І лякають штрафом в 5 тисяч злотих (близько 34 тис. грн) - таку суму в Польщі взяли як плату за порушення карантину.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення