Шукають очевидців та записи з відеореєстраторів: під Миколаєвом авто збило пішохода, водій втік

Поліцейські розшукують водія автомобіля, який залишив місце ДТП після скоєння наїзду на пішохода у Миколаївському районі.

"1 жовтня близько 22:40 на автодорозі "Миколаїв - Камянка - Очаків" в районі зупинки громадського транспорту "САДИ-2" невстановлений водій попередньо автомобіля "ВАЗ" блакитного або білого кольору здійснив наїзд на 49-річного пішохода. Унаслідок дорожньо-транспортної пригоди чоловіка з травмами різного ступеню тяжкості госпіталізовали до лікарні. Наразі правоохоронці встановлюють особу водія та розшукують транспортний засіб, на якому було вчинено злочин", - повідомили у Відділі комунікації поліції Миколаївської області.

Поліцейські просять громадян, які володіють будь-якою інформацією про обставини дорожньо-транспортної пригоди або можуть надати записи з відеореєстраторів, які зафіксували вказану автоаварію, звернутись за адресою: м. Миколаїв, вул. Спаська, 12 або за телефонами 0 (67) 512 34 41, 102.

Подію слідчі кваліфікували за ознаками ч. 1 ст. 286 ККУ "Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами". Санкція статті передбачає до трьох років обмеженням волі, з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення