Швидка їхала на пожежу 40 хвилин: у багатоповерхівці Києва без ознак життя знайшли дітей 2 та 6 років (відео)

На столичній Троєщині у п’ятницю, 9 квітня, сталася масштабна пожежа у багатоповерхівці. У ході гасіння пожежі вогнеборці врятували двох маленьких дітей та жінку. Про це повідомили у пресслужбі ДСНС.

"О 17:01 до оперативно-координаційного центру Головного управління надійшло повідомлення про пожежу на вул. Марини Цвєтаєвої, 10/87, що у Деснянському районі столиці. По прибуттю на місце перших розрахунків було встановлено, що горить квартира на 14 поверсі 16-поверхового житлового будинку. У ході гасіння пожежі вогнеборці виявили в квартирі двох дітей, хлопчиків 2 і 6 років, без ознак життя", - йдеться у повідомленні.

Вогнеборці миттю винесли дітлахів на свіже повітря та приступили до надання невідкладної домедичної допомоги, проводячи реанімаційні заходи до прибуття швидкої медичної допомоги, яка прибула на місце о 17.40. На щастя, саме завдяки наполегливості рятувальників та поліцейського, які "відкачували" малечу, діти отримали другий шанс на життя. Їх передали медикам та згодом госпіталізували.

О 17:20 пожежу було локалізовано на площі 15 кв.м. та о 17:26 ліквідовано.

Також було врятовану жінку, мешканку сусідньої квартири, яку з ознаками отруєння продуктами горіння також вивели з будинку та передали медикам. Від госпіталізації жінка відмовилась.

На місці події було залучено 5 одиниць основної та спеціальної пожежно-рятувальної техніки та 20 чоловік особового складу підрозділів.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення