Схвильована мати підняла ґвалт у ДСНС: туристам зі столиці зіпсували похід у горах Карпат (фото)

Закарпатські рятувальники відшукали в горах групу з п’яти туристів. Про це повідомили в Управлінні ДСНС України у Закарпатській області.

"12 березня о 10:45 до Служби порятунку надійшло повідомлення про те, що в Карпатах заблукала група з п’яти осіб. Дзвонила стурбована мати одного з туристів, яка розповіла, що з її сином вже п’яту добу немає зв’язку. Мешканці Києва вирушили в похід за маршрутом с. Луги – полонина Лемська – гора Гутин Томнатик. При цьому вони не зареєструвалися в рятувальному підрозділі перед виходом у гори", - йдеться у повідомленні.

Для проведення пошукових робіт було залучено фахівців гірського пошуково-рятувального відділення м. Рахів та гірських пошуковців з Івано-Франківської області. О 14:20 закарпатські рятувальники зустріли дану групу туристів. Як з’ясувалося, вони не втрачали орієнтир і не потребували допомоги. Проте оскільки кияни не попередили підрозділ ДСНС про свій похід та орієнтовну дату повернення, були організовані їхні пошуки. Наразі туристів транспортують до с. Луги Рахівського району.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення