Син жорстоко побив старенького батька, який потім пішов з дому та помер у лісі

На Львівщині поліцейські повідомили про підозру зловмиснику, який жорстоко побив свого батька. Від отриманих травм 71-річний чоловік помер у лісі, за кілька кілометрів від дому. Про це повідомили у Відділі комунікації поліції Львівської області.

"7 березня у відділ поліції №6 Львівського районного управління поліції надійшло повідомлення про зникнення 71-річного мешканця одного з сіл району. Як повідомили заявники, донька та син безвісти зниклого, напередодні їх батько вийшов з дому, досі не повернувся і зв’язку з ним немає. Наступного дня під час пошукової операції тіло розшукуваного без ознак життя було виявлене у лісовому масиві неподалік села Оброшино, за кілька кілометрів від дому. Під час судово-медичної експертизи було встановлено, що смерть чоловіка настала внаслідок множинних тілесних ушкоджень, зокрема, травм голови, переломів ребер та інших", - розповіли подробиці у пресслужбі.

Як встановили правоохоронці, 5 березня близько 22.00 між загиблим та його 48-річним сином виник конфлікт, під час якого син жорстоко побив батька, спричинивши йому тілесні ушкодження. Наступного дня пенсіонер пішов з дому та помер у лісі, а ще за день його син звернувся у поліцію з повідомленням про зникнення батька.

Слідчі відділу поліції №6 Львівського районного управління поліції, за процесуального керівництва Пустомитівської окружної прокуратури, повідомили зловмиснику про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.2 ст.121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання - позбавлення волі на строк від семи до десяти років.

Досудове розслідування триває.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення