Скандальне ДТП: під Києвом п'яний начальник відділу "Укрзалізниці" протаранив авто журналіста з дітьми (фото)

В автомобілі журналіста, крім нього, були також дружина і двоє малолітніх дітей. Стан дружини і середнього сина тяжкий - дружину з численними переломами доправили в лікарню. У хлопчика - забій головного мозку, його з Боярки транспортують у дитячу обласну лікарню Києва.

Водій Audi Q7 виявився п'яний як чіп, демонстрував усім посвідчення «помічника голови Ради ветеранів МВС» і втік з лікарні, куди його доправили для проходження медичного огляду (на предмет наявності алкоголю в крові).

"Ч*о звати ФЕДОРКО ІВАН ПЕТРОВИЧ. На місці події (ледве тримаючись на ногах при цьому) розмахував посвідченням «помічника голови Ради ветеранів МВС» (номер посвідчення 0334). Одразу після ДТП ч*о видзвонило якогось свого кореша, який оперативно під'їхав і намагався переконати поліцію, що за кермом був він, а не цей Іван Петрович. Коли Федорко доправили для огляду (на предмет наявності алкоголю в крові) в лікарню, він звідти просто втік!!! Точніше відбили власні охоронці. Силою", - написала у Фейсбук головний редактор LB Соня Кошкіна.

У свою чергу Антон Геращенко зазначив, що нетверезим водієм виявився "начальник відділу вантажних перевезень "Укрзалізниці" Іван Федорко, друг і соратник звільненого рік тому з кримінальними справами, скандального начальника Південно-Західної залізниці Олексія Кривопішина".

За фактом ДТП розпочато кримінальне провадження. Федорко розшукується співробітниками карного розшуку.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення