Скоїв 4 ДТП та протаранив поліцейську автівку: в Одесі п'яний водій влаштував автотрощу (відео)

У Одесі затримали водія "під кайфом", який влаштував 4 ДТП, а потім протаранив поліцейську автівку. Про це повідомляє поліція області.

Зазначається, що на перехресті вулиці Канатної та Італійського бульвару екіпаж патрульної поліції здійснював регулювання дорожнього руху, у зв'язку із проведенням ремонтних робіт. Водій автомобіля Subaru скоїв наїзд на вказаний службовий автомобіль Toyota Prius та продовжив рух вулицею Канатною.

Інспектори негайно передали орієнтування на затримання автомобіля та почали переслідування.

Інший екіпаж, який рухався з увімкненими спецсигналами на допомогу колегам, втрапив у ДТП з автомобілем Nissan на вулиці Водопровідній.

На цей час двоє поліцейських та пасажири автомобіля Nissan знаходяться у лікарні.

Автомобіль Subaru Forester затриманий на вулиці Фонтанська дорога. До затримання водій скоїв ще чотири ДТП, одна з яких з постраждалим.

Як з'ясувалося, 39-річний водій керував автівкою з явними ознаками наркотичного сп'яніння, будь-які документи на транспортний засіб у нього відсутні.

На місці затримання водія працює слідчо-оперативна група. Також встановлюється причетність 39-річного водія до незаконного заволодіння транспортним засобом.

За даними Факти. ICTV, нетверезим водієм виявився відомий український ведучий та учасник телевізійних шоу Володимир Гула.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення