Скоїв наїзд на поліцейських: на Київщині вбивця охоронця чинив опір під час затримання (фото)

На Київщині затримали чоловіка, який вбив охоронця пункту прийому металобрухту. Про це повідомляє місцева поліція.

Зазначається, що напередодні в місті Українка Обухівського району 34-річний місцевий житель проник на територію пункту прийому металобрухту та вбив охоронця.

Встановлено, що зловмисник побачив працівника, взяв до рук металевий відрізок арматури, після чого наказав йому відкрити металевий контейнер, де знаходилась мідь. Молодик завів охоронця до металевого пересувного вагончика та наніс декілька ударів металевою арматурою в область голови. Від отриманих тілесних ушкоджень 53-річний потерпілий помер на місці, а зловмисник зник.

Згодом, зловмисник повернувся на місце події на таксі, аби вивезти металобрухт, однак на заваді зловмиснику стали правоохоронці.

Поліцейські Обухівського районного управління поліції затримали чоловіка у порядку ст.208 Кримінального процесуального кодексу України.

Слідчі за процесуальним керівництвом Обухівської окружної прокуратури повідомили зловмиснику про підозру за ч.1 ст.115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає позбавленням волі на строк від семи до п'ятнадцяти років.

Всі речові докази вилучено та направлено на експертизу.

Також, правоохоронці затримали в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України водія таксі, який втікав з місця події та скоїв наїзд на поліцейських. За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст.345 (Погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає обмеження волі на строк до п'яти років або позбавленням волі на той самий строк.

Досудове розслідування триває.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення