Смертельна автотроща на Львівщині: у фури відмовили гальма, вона в’їхала у магазин (відео моменту)

У місті Рудки на вулиці Самбірській фура виїхала на тротуар, збила електроопору, в’їхала у магазин та перекинулася. Дорожньо-транспортна пригода сталась 3 вересня о 16:15. У результаті автотрощі загинули три людини, серед них і водій вантажівки. Про це повідомили у Відділі комунікації поліції Львівської області.

"Водій сідлового тагяча Renault, 36-річний мешканець Львівського району, не впорався з керуванням, внаслідок чого тягач з причепом виїхав на тротуар, збив електроопору, в’їхав у магазин та перекинувся. Від травм, отриманих внаслідок ДТП, водій вантажівки помер на місці події", - йдеться у повідомленні.

Також під час аварії тілесні ушкодження отримали четверо пішоходів, які були на тротуарі - усі мешканці Самбірщини. Двоє з них, 47-річний чоловік та жінка, його ровесниця, померли на місці ДТП. Ще двоє дівчат віком 10 та 16 років госпіталізовані, лікарі докладають усіх зусиль, аби врятувати їх життя.

Заступник міського голови з гуманітарних питань міста Рудки Роман Біндас повідомив, що за його інформацією, у водія відмовили гальма.

"Наскільки мені відомо, у вантажівки відмовили гальма. Коли водій це зрозумів, то почав щосили сигналити, сповіщаючи інші машини, відганяючи їх таким чином від себе. Про все це мені повідомив наш дільничний. Істину встановить експертиза", - сказав Біндас, якого цитує "Сегодня".

За фактом слідчі відділу розслідування злочинів у сфері транспорту поліції Львівщини відкрили кримінальне провадження за ч3 ст.286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху) Кримінального кодексу України.

Проводиться досудове розслідування, правоохоронці встановлюють обставини події.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення