Собака елітної породи, яку викинули на Одеській трасі, знайшла своїх господарів завдяки силі Facebook (фото)

Собака породи йорк, яку викинули у лісосмузі на Одеській трасі, знайшла своїх господарів. Про це на своїй сторінці у Facebook написав телеведучий Костянтин Стогній.

"Я щасливий! От чесне слово, реакцією на мій вчорашній пост ви повернули мені віру в людяність!) Не минуло й двох діб, як знайшовся наш "бідний йорик". Десятки машин і людей прочісували ліс у зазначеному мною місці. Сотні дзвінків до редакції з порадами, як можна зловити верткого йорка. Пропонували і одяг для цуценяти, і корм, і притулок. Спасибі всім нам!)) І доповідаю вам найголовніше: йорка, що заблукав у лісі, звуть Річі. На фото - щасливе сімействозі своєю знайдою",- пише телеведучий.

Костянтин Стогній також просить усіх господарів тварин, які зникли,не втрачати надію у те, що їхній улюбленець обов'язково десь знайдеться.

"Я дуже співчуваю всім тим, хто вдень і вночі прочісував ліс в надії відшукати свого зниклого члена сім'ї, схожого на щасливчика Річі. Не сумуйте - я вірю, що ваш вихованець обов'язково ще знайдеться чи потрапив у добрі руки, але його новий власник не може вам повідомити про це, тому що не настільки відомий. Аби об'єднати зусилля в пошуках домашніх тварин, підібрана мною навесні з розпоротим животом дворняга Чапа, веде свою сторінку у соцмережі Facebook, яка називається "Чапа Надзвичайна". Заходьте, шукайте, допомагайте. Головне, не будьте байдужими. Саме байдужість може згубити цей світ!"- написав телеведучий.",- написав Костянтин Стогній.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення