Сьогодні на трасі "Київ-Чоп" сталася страшна ДТП: 10 людей загинули і 10 постраждали (жахливі фото)

У Житомирській області на трасі "Київ – Чоп" зіткнулися маршрутка і вантажівка. В результаті аварії загинули 10 осіб, ще 10 постраждали. Про це повідомляє Відділ комунікації поліції Житомирської області

"Дорожньо-транспортна подія за участю маршрутного автобуса і великогабаритної вантажівки сталася 20 липня близько 10.40 на 127 км автодороги Київ – Чоп, поблизу с. Глибочиці Житомирського району", – йдеться в повідомленні.

В результаті ДТП 10 людей загинули, ще 10 з травмами різного ступеня тяжкості госпіталізовані.

За попередніми відомостями, маршрутний автобус, рухаючись в напрямку Житомира, скоїв зіткнення з вантажівкою "DAF" з напівпричепом.

На місці події продовжують працювати слідчо-оперативні групи Головного управління Нацполіціі в області та Житомирського відділення поліції, патрульні, рятувальники і медики. Всі обставини фатальної події з'ясовуються.

Крім того, сьогодні близько п'ятої години ранку на 289-му кілометрі автодороги Київ – Одеса, неподалік від селища Криве Озеро, сталося зіткнення рейсового мікроавтобуса марки Volkswagen з білоруською реєстрацією, який рухався за маршрутом Одеса – Гомель, і вантажівки. Внаслідок ДТП водій та четверо пасажирів мікроавтобуса загинули на місці, ще 12 пасажирів з тілесними ушкодженнями різного ступеня тяжкості доставлені в лікарню.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення