Сотні доларів і дорогий гаманець: учасниця виставки в Києві розповіла про масштаб крадіжок

 Обозреватель

У однієї з учасниць популярної туристичної виставки в Києві, де 4 жовтня сталися масові крадіжки, витягли велику суму грошей і ексклюзивний гаманець Prada вартістю у 1000 євро.

Про це в коментарі "Обозревателю" розповіла сама потерпіла Олена Найчук.

"Я так зрозуміла, що постраждалих було багато. Тому що я підійшла о пів на першу дня. До цього часу в туалеті і на смітнику знайшли вже багато гаманців. Порядні люди приносили організаторам гаманці з усім, крім грошей. Я підійшла, ще одна дівчина, але наших гаманців не було", - розповіла Найчук.

Дівчина приїхала на виставку до Києва з Черкас з великою сумою грошей.

"У мене були гривні, долари і євро. В сумі це було приблизно 500 доларів. Але у мене був гаманець Prada, який коштує 1000 євро! Це був ексклюзивний варіант. Плюс у мене пропали права, які я сьогодні відновила і картка іноземного банку, на якій були гроші. Її я просто анулювала", - продовжила постраждала.

Найчук пояснила, що могла б викликати поліцію, але буквально через годину її група виїжджала в Черкаси.

"Ніхто б мене не чекав. Уявіть, що я без копійки грошей і документів ще й залишаюся у Києві. Але хтось ніби викликав поліцію. Я охороні залишила свій номер телефону. Чесно кажучи, пішла зі своїми колегами по смітниках, але я ж не буду в них ритися. А там така гора сміття...", - описала ситуацію Найчук.

За словами учасниці виставки, охорони в залі не було, проте, на думку Найчук, її наявність не вирішила б проблему.

"Охорона там реально не може відстежити. Мені здається, що тут справа не в охороні. Це буде тривати до тих пір, поки виставки не почнуть переходити на професійний рівень. Тому що зараз це просто базар", - резюмувала дівчина.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення