Спалив автівку поліцейському на Черкащині: експравоохоронець займався викраденням елітних автівок та збутом наркотиків (фото)

Правоохоронці повідомили про підозру експоліцейському, який у складі банди, займався викраденняи елітних автівок та збутом наркотиків. Також чоловіка підозрюють у підпалі автіки діючого працівника поліції на Черкащині. Про це повідомляє Департамент карного розшуку Нацполіції.

Зазначається, що поліцейськими за процесуального керівництва прокуратури було викрито міжрегіональне злочинне угрупування автозлодіїв, які систематично незаконно заволодівали дороговартісними транспортними засобами на території декількох регіонів України. Також встановлено, що вказана злочинна група займалася збутом наркотиків.

Під час здійснення своєї «зухвалої» злочинної діяльності поганці вдалися до погроз працівникам поліції, які виконуючи свої службові обов’язки, документували незаконні дії зловмисників.

Наразі працівниками Департаменту карного розшуку спільно з Головним слідчим управлінням, а також Департаментом внутрішньої безпеки Нацполіції під процесуальним керівництва Офісу Генерального прокурора встановлено та затримано безпосереднього «виконавця», який підпалив і знищив транспортний засіб, яким користувався заступник начальника управління карного розшуку Черкащини, а потім на скоєному не зупинився і почав погрожувати посадовцю через смс повідомлення.

Затриманий — 32-річний експравоохоронець, колишній працівник міліції.

На підставі зібраних під час досудового розслідування доказів фігуранту повідомлено про підозру у вчиненні злочинів, передбачених ст.289 (Незаконне заволодіння транспортним засобом), ст.345 (Погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу) та ст.28, ст.347 (Умисне знищення або пошкодження майна працівника правоохоронного органу, працівника органу державної виконавчої служби чи приватного виконавця) Кримінального кодексу України.

До суду подано клопотання про обрання йому запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. За скоєне чоловікові загрожує позбавлення волі строком до 15 років.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення