Спочатку наїхав на Mercedes: водій таксі за кермом впав у наркотичну кому у Чернігові (фото)

У Чернігові водій таксі, перебуваючи за кермом, впав у наркотичну кому.

Про це повідомила прес-служба управління патрульної поліції в області.

Згідно з інформацією, учора на лінію 102 надійшло повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду на вулиці Гетьмана Полуботка — Renault Logan наїхав на припаркований Mercedes Benz C 200. Постраждалих у ДТП немає, але, за словами заявника, водій Renault дивно поводиться.

"Патрульні, які прибули на місце, побачили, що на задньому сидінні Renault сидить чоловік, який був у дуже хворобливому стані — дихав, однак майже не реагував на зовнішні подразники. Інспектори негайно викликали швидку допомогу. За кілька хвилин його шпиталізували з попереднім діагнозом "кома"", - уточнили в патрульній поліції.

Опитавши водія Mercedes та свідка автопригоди, патрульні попередньо з’ясували, що Renault Logan, що використовується для надання послуг з перевезення пасажирів в режимі таксі, рухався вулицею і з невідомих причин наїхав на Mercedes, що стояв на місці для паркування без жодного руху. Чоловік, якого забрала швидка, — водій таксі.

Пізніше з медзакладу до управління патрульної поліції повідомили, що стан коми 37-річного громадянина, якого доправили на швидкій з місця ДТП, зумовлений вживанням наркотичного засобу. Водій керував авто, перебуваючи в стані наркотичного сп’яніння.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення