Спочатку попросили 200 гривень на спиртне, а потім відібрали все: нічне пограбування у Києві

У Києві на вулиці Маршала Якубовського двоє товаришів причепилися до перехожого та відібрали його речі, але вже декілька годин після злочину патрульні затримали спільників. Про це повідомили у Відділі комунікації поліції Києва.

"Близько 23:00 потерпілий 42-річний чоловік йшов вулицею, коли до нього підійшли двоє незнайомців та попросили двісті гривень на спиртне. Аби не провокувати конфлікт, чоловік відразу надав невідомим вказану суму та пішов, але через кілька метрів спільники знову підбігли до нього. Вони почали бити перехожого, забрали сумку з документами, телефон і втекли", - йдеться у повідомленні.

Поліцейські розшукали й затримали зловмисників. Це – раніше не судимі місцеві мешканці, 1992 та 1994 років народження. Їх затримали у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України та повідомили про підозру у вчиненні злочину, передбаченому частиною другою статті 186 Кримінального кодексу України – це грабіж.

Голосіївський районний суд обрав одному зі зловмисників запобіжний захід у вигляді нічного домашнього арешту, іншому – цілодобовий. За скоєне спільникам загрожує від чотирьох до шести років тюремного ув’язнення.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення