Справу перекваліфікували: підліток, який у Харкові жорстоко побив дівчинку, записав нове відео

Харківські правоохоронці затримали 16-річного Олександра Тарника, який побив 14-річну дівчинку кулаками і ногами на очах у її ровесників. Батько юного агресора сподівається примиритися з родиною дівчинки. Тим часом, справу перекваліфікували на хуліганство, повідомили у поліції Харківщини.

"Повідомлення до поліції від мешканки Слобідського району про те, що її 14-річну доньку побили, надійшло ще 11 червня о 19:21. Кривдника потерпілої розшукали ввечері наступного дня на одній з вулиць мікрорайону Нові Будинки. Підліток із батьком поїхали до відділу поліції, хлопець надав пояснення щодо події. За даними слідства, він щиро розкаюється у тому, що зробив. Батько сподівається примирится з родиною дівчиники", - йдеться у повідомленні.

Відомості про кримінальний проступок внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 125 (умисне легке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. 12 червня слідчі перекваліфікували кримінальне правопорушення на ч. 1 ст. 296 (хуліганство) Кримінального кодексу України. Максимальне покарання згідно з санкцією статті передбачає до 5 років обмеження волі.

Нагадаємо, що після того, як Олександр побив дівчину, старші хлопці поставили його на коліна, аби вибачився за побиття всіх дівчат, яких він ображав.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення